​O nama

Ideja ​Venus hot yoge je pomoći našim polaznicima da postanu zdraviji, ljepši i sretniji.
Rad na sebi je put u kojem možemo uživati, a kroz fizičku promjenu koja je itekako moguća dolazi unutrašnji mir I zadovoljstvo.


Vlasnica Venus Hot Yoga studija je Vjerna Nevistić. Vjerna je završila Kineziološki fakultet u Zagrebu, MBA u Pragu na američkom sveučilištu UNYP. Sedam godina živjela I radila je u Americi kao privatni trener I yoga instruktor  (Chicago, Dallas Phoenix),a u Pragu tri godine gdje je otvorila tada prvi hot yoga studio u Českoj 2003 g. Majka je tri sina  koji uz borilačke sportove redovito vježbaju hot yogu. uUz to, Vjerna je vanjski predavač na Kineziološkom fakultetu, gdje studentima sa zadovoljstvom drži predavanja o yogi.

Venus hot yoga studio u Zagrebu otvoren je od 2010 godine.

Mali intervju s Vjernom

Zašto hot yoga?

'Hot yoga treninzi intenzivni su i razvijaju snagu, izdržljivost, fleksibilnost i ravnotežu. Satovi su prikladni za sve, od potpunih početnika do naprednih vježbača yoge i sportaša. U hot yogi nema boli već je dovoljno napraviti samo mali dio yoga pozicije pravilno i već se mogu osjetiti sve dobrobiti. Ako nekome i ne odgovara toplina i vlažnost, na te specifične uvjete vježbanja naviknu se nakon od 2 do 5 puta, a prilikom vježbanja uvijek se u dvorani može leći i odmoriti'', kaže. 'Hot yoga klasičnoj yogi dodaje još neke dobrobiti poput detoksikacije jer se intenzivnim znojenjem tijelo čisti od toksina, smanjuje se otečenost tijela, a koža postaje čista i sjajna. Uz detoksikaciju dobrobit hot yoge je i ta da je tijelo na toplini fleksibilnije te se lakše izvode yoga pozicije, a mogućnost povreda svedena je na minimum'', objašnjava.''Hot yogu teško je vježbati kod kuće upravo zbog uvjeta topline i vlažnosti koji su postignuti u studiju. Također su u dvorani pročišćivači zraka tako da nikad nije zagušljivo, a polaznici se intenzivno znoje što ih rashlađuje. Kod kuće posebno treba pripaziti na pravilno zagrijavanje tijela prije vježbanja', Hot yoga odlična je za sve koji žele smršavjeti jer su treninzi intenzivni i na jednom se potroši od 500 do 1000 kalorija.

Pomlađivanje tijela i lica? Zvuči kao znanstvena fantastika!

​'Uz pomoć aparata Cellu M6 za tijelo i najnovijeg Mobylift M6 za lice takvi rezultati su zaosta mogući i to u kratkom vremenu. Tretmani su bezbolni, izrazito ugodni i opuštajući, te iznad svega spektakularno uspješni. To je neinvanzivna solucija pomlađivanja kojom vraćamo vrijeme unazad, za sve koji žele izgledati prirodno i bez mijenjanja osobnosti vlastitog lica i tijela.'

​Potražite nas na Facebooku

​Pomlađivanje tijela i lica