​Pomlađivanje tijela i lica

Anticelulitni tretmani za mršavljenje

Aparatom Lpg Cellu M6 Integral S uspješno se rješava problem celulita, otečenosti, opuštene kože nakon dijete ili poroda te je moguće smanjiti masne naslage na kritičnim dijelovima tijela kao struk, bedra, bokovi jastučići na koljenima ili unutarnjoj strani noge. Cijelo tijelo se preoblikuje i rješavamo probleme koje ni vježbanjem niti dijetom ne možemo dohvatiti.Tretman traje 45 minuta, a tretira se cijelo tijelo, jer je celulit rješiv jedino ako se pokrene limfni sustav, cirkulacija i probava. Poseban naglasak daje se na kritične dijelove tijela u kojima je za npr 10 tretmana moguće izgubiti; u struku do 10 cm, u bedrima 5 cm, stražnjici 8- 10cm, koljena 3 do 5 cm, nadlaktice do 3 cm – rezultati su takvi u 95% tretiranih klijentica I klijenata. Tretmani su pogodni i za muškarce koji se najčešće odlučuju na smanjenje obujma struka .

Tretman je bezbolan i izrazito ugodan i opuštajući te nema nuspojava, jer aparat radi na principu masaže i drenaže tkiva te ima snagu kao 10x ljudske ruke i metoda je sasvim neinvanzivna. Za najbolje rezultate potrebno je dolaziti 2 do 3 x tjedno, a nakon serije tretmana kada postignemo željeni rezultat preporučuje se održavanje 1-2 mjesečno, da bi rezultati bili što trajniji. Često je pitanje koliko tretmana je potrebno uzeti ? To je vrlo individualno te ovisi o vrsti i stadiju celulita, ima li osoba viška kilograma, je li problem nakupljanja vode, veliki gubitak težine nakon dijete ili poroda kada je koža obješena, odnosno specifični problem koji neka osoba ima. Kod osoba koje npr. zadržavaju tekućinu u tijelu već nakon prvog tretmana vidljivo je smanjenje obujma, dok je kod osoba koje su tvrđe građe potrebno više tretmana za gubitak centimetara. Zato se programi kreiraju individualno i rezultati su zagarantirani.

​Pomladite se s nama...

​Pomlađivanje lica

Iz renomirane francuske kompanije zdravstvenih i estetskih uređaja LPG stigao nam je Mobilift M6 za pomlađivanje lica. Metoda rada koja se zove Endermologija ispitana na 128 znanstvenih studija bazira se na mehaničkoj stimulaciji stanica čime se ponovo aktivira njihova uspavana aktivnost te time potiče samopomlađivanje.

Tretmani na aparatu Mobilift M6 LPG su potpuno bezbolni neinvanzivni i vrlo ugodni, a djeluje se na sva tri nivoa kože epidermis, dermis i hypodermis ovisno o problemu koji se rješava.

Kako različita lica različito stare to mogu biti problemi opuštene (obješene) kože, upalih obraza, bora različite dubine, natečenosti lica, natečenosti očiju i tamnih podočnjaka, problem duple brade i podbradka, te debljanja u donjem dijelu lica. Takođe se uspješno povećavaju usnice i zatežu bore oko usana i nazolabijalne bore.Tretmani potiču dotok kisika na površinu kože te vraćaju boju i zategnutost u beživotnu i sivkastu kožu. Može se zatezati i vrat, dekolte i grudi, a tretman je prikladan i za muškarce i za žene.

Iako je velika promjena vidljiva je već nakon prvog tretmana, a za optimalne i trajnije rezultate potrebno je oko 10 polusatnih tretmana 2-3 puta tjedno.

Stimulacija tkiva uz pomoć posebno patentiranih glava iz kompanije LPG (dobitnik nagrade za inovaciju 2013), djeluje se na kožu i tkivo horizontalno i vertikalno – različitim dubinama uvlačenja tkiva u masažnu komoru te horizontalnim kretanjem krilca djeluje se na različite probleme. Metoda je znanstveno istražena i potvrđena na Univerzitetu Hospital of Besancon u Francuskoj na 30 subjekata, 20 žena i 10 muškaraca kojima se tretirala jedna strana lica 24 tretmana, te nakon toga biopsiom uzeti uzorci tkiva, tretirana strana pokazala je 80% povećanu proizvodnju hialurona, sinteza elastina koji povećava fleksibilnost kože, povećana za 46%. Masažama se takođe eliminira fragmentirani (uništeni) kolagen te zatim sintetizira novi kolagen što učvršćuje i zateže kožu za 50%.
Puni tretman lica traje 30 minuta, a isto tako je moguće odabrati kratki tretman od 10 minuta za samo jednu kritičnu zonu lica ili od 20 min za dvije zone ili za sjaj i pojačani dotok kisika u lice.

Princip tretmana na aparatima LPG je svojevrstan ”lifestyle” kao što redovito vježbamo tako su i tretmani za lice vježba koja održava lice mladim i svježim. Za najbolje i trajnije rezultate potrebno je 10-30 tretmana na početku ovisno o godinama i problemu. Između paketa nije potrebno raditi pauzu, mogu se provoditi češće (2-3x tjedno) ili rijeđe (2-4x mjesečno) ovisno o tome kako želite. Općenito se češće dolazi dok ne postignemo željeni rezultat, te ga zatim održavamo rijeđim dolascima, te ukoliko želimo još bolji rezultat ponovo dolazimo u ritmu 2-3x tjedno.